Friday, February 25, 2011

Skema jawapan soklan misteri Im A Lady 12(sila jawab kat komen soalan yg last 2 yea!)

Soalan 1~ Siapakah MIKE???



premis 1: Kazz pakai jersi no. 4



premis 2: Mike campak jersi no. 4 ke atas lantai



conc: Mike= Kazz





Soklan 2~ Siapakah Si B????



yg ni kena pikir out of the box...kena guna anggaran



Si B ni maybe ada chance jadi IKH



Okay, let put Si B= Ikh



IKH panggil serpents semua kumpul dalam circle=Ikh ni captain team



Hayati dialog ini...



“You don’t worry, as the captain, I know what I’m doing! Lagipun, cheerleaders kita hebat!”

Kata FARISY sambil melirik.....



so, si B ni=IKH



IKH= Risy as in FARISY IKHWAN!!





Soklan 3~ Siapa si A???



Kalau tengok balik, siapa yang ada kat tepi Risy tadi?



Firhan kan...Si A ada kat tepi Si B...



si B= Risy a.k.a. IKH

Si A..........................FIRHAN le korang!!





okay!!Sekarang kita relatekan semuanya...



Kazz= MIKE



Mike= abang tiri IKH



IKH=RiSy



therefore...KAZZ=abang tiri RISY



Sepupu tiri MIKe a.k.a Kazz tu cube korang teka...ni dah konklusion ni!!

Bila tengok balik, memang komplikated la IAL 12 ni!!Sorry yea korang!!



p/s: kazen tiri kazz = ADIK = kazen sebenar Risy



So??? Soalan 5 : Siapakh sepupu 'tercinta' risy a.k.a ADIK itu???



Komen cepat2 siapakh yg jadi sepupu tiri Kazz itu!!

5 comments:

  1. da agak da..kazz ni mesti ade hubungan ngn farisy sebab entry last hr tu cm ade hint je..tak tau la kot :P

    ReplyDelete
  2. ooookkk..
    kalau isya tu memang minat kazz,
    tapi napa plak c risy tu mara gila kat isya???
    pasal kazz kena mara ngan kel isya ke??

    complicated la plak, sambung jgn x smbung..

    hopefully kazz ngan isya la,
    xmau dgn risy hehe
    tapi xmau risy tu ngan bdk jelly tu huhu

    ReplyDelete